Півфіналіста «Голосу країни» Дмитра Самка чекають із концертом вдома на Рівненщині

24.04.2018 23:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

У рідному селі Бережниця, що у Дубровицькому районі на Рівненщині, півфіналіста «Голосу країни» Дмитра Самка чекають із концертом. Його вже охрестили співаком з народу. На захист поліського самородка у соцмережах стали шанувальники його таланту та земляки, бо вважають, що саме він мав стати переможцем шоу. Сам Дмитро не засмучений з того, що не потрапив у фінал, і запевняє, що це лише початок його співочої кар’єри, пише Північ-інфо.

У соцмережах – цілий рух на підтримку нашого поліського співака Дмитра Самка. Ним не можна не захоплюватися, бо він найщиріший із усіх, хто був на проекті «Голос країни». Він у кожній програмі згадував своє рідне село Бережниця, згадував Рівненщину. Він щоразу нагадував усім звідки він родом і просив земляків його підтримати на голосуваннях. У селі він вже став легендою, ним пишаються, його чекають тут із концертом.

null
Фото Північ-інфо

У півфіналі Дмитро, тренером якого був Сергій Бабкін, виконав неперевершену пісню гурту «Сплин» – «Романс». Тай так чуттєво, що примусив дівчат по той бій телевізійного екрану плакати. Хтось пише, що хотів, щоб Дмитро співав українською. Втім, його емоційність не залишила нікого байдужим. Ось як реагують у соцмережах на виступ Діми:

«Наш поліський самородок Дмитро Самко із села МІЙ ПЕРЕМОЖЕЦЬ – ДМИТРО САМКО. Його оксамитовий голос я люблю дуже давно, хоча чула нечасто. Пригадую, якось у районному Будинку культури на концерті він виконав у фіналі «Заспіваймо пісню за Україну». Це було для мене як величезний вдих, вдих на повні груди, чистого і прозорого повітря».

«Молодець, прославив наше Полісся, але чомусь не можливо було проголосувати, ні смс ні додзвонитися, це тільки у мене чи ще в когось була така халепа?»

«Подяка від усіх поліщуків, що так файно і яскраво представив наш край».

«Душевний… Щирий.. ЖИВИЙ… Справжній співак і Артист…
НАШ переможець».

«Неймовірний виступ Дмитра Самка!!!Дімуля голосували за тебе,не вистачило тільки трішечки,але найголовніше-ти був справжнім в цьому шоу!!!Ти співав від душі,від щирого серця і це відчувалося навіть через екрани!!!Для тебе це початок чогось нового у твоєму житті!!!Пишаємося тобою!!»!

«Дімочка, ти молодець!!!! Все в тебе буде чудово і я думаю, що Бабкін тебе зробить ще великою Людиною!!!! Бажаю тобі успіхів в усьому!!!!! Сарни з тобою!!!!!»

«Пишаємося! Шкода тільки. що Дубровиця так легко вілпустила такий талант!»

«Коли буде концерт у Бережниці?»

Дмитро неодноразово дякував землякам за підтримку і запевнив своїх шанувальників, що його голос вони ще почують.

Брати і сестри! Я дуже вдячний вам за вашу підтримку, за ваші голоси! Нічого не закінчилося, все тільки починається! Ви неймовірні!!!!Низький уклін!!Ви найкращі!!!Дякую за підтримку!!!!,

– написав у соцмережах Дмитро Самко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews