Працівника Північного лісництва Рівненського природного заповідника оштрафували

25.04.2018 13:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Працівники Сарненської місцевої прокуратури Рівненської області довели у суді винуватість одного з працівників Північного лісництва Рівненського природного заповідника у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією,  передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового конролю).

Відповідно до матеріалів перевірки, проведеної органами поліції, майстер лісу Північного лісництва Рівненського природного заповідника, несвоєчасно, без поважних причин, подав щорічну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2016 рік, чим порушив вимоги Закону України «Про запобігання корупції».

Зважаючи на принципову позицію прокурора, суд прийшов до висновку, що майстер лісу, будучи суб’єктом, на якого поширюються вимоги Закону «Про запобігання корупції» в частині фінансового контролю, несвоєчасно, без поважних на те причин, подав щорічну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2016 рік.

Постановою Дубровицького районного суду Рівненської області на особу  накладено адміністративне стягнення у виді штрафу.

Прес-служба прокуратури Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews