Новий дитсадок отримають дошкільнята Новомильська  

25.04.2018 18:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
Заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір проінспектував хід будівництва дитячого садочка в селі Новомильськ Здолбунівського району. Посадовець оглянув новозбудоване приміщення та поспілкувався з керівником підрядної організації.

Будівництво дошкільного навчального закладу у селі розпочалося у 2016 році. За цей час звели основне приміщення, збудували котельню, провели внутрішню каналізацію та розвели електрику. Також, спорудили дах, зробили вогнезахист та встановили вікна. На ці потреби витратили 6,6 мільйонів гривень обласного, районного бюджетів та державної субвенції.

Нині будівельні роботи ведуть активно, адже новий дитсадок, розрахований на 60 дітей,  мають завершити до кінця цього року.

Віталію Ундіру доповіли, що зараз продовжують утеплення фасаду мінватою та ведуть зовнішню каналізацію. По внутрішнім роботам встановлюють радіатори, протипожежну сигналізацію та підшивають стелю гіпсокартоном. А до вересня планують зробити благоустрій навколишньої території.

Заступник голови ОДА нагадав, що вже невдовзі надійдуть кошти з Державного Фонду Регіонального Розвитку у сумі 5 мільйонів гривень, а також з обласного та місцевого бюджетів виділять понад 2,5 мільйонів. Тож до кінця року об’єкт має бути завершений.

За матеріалами прес-служби РОДА.

null
Фото прес-служби РОДА

 

null
Фото прес-служби РОДА

 

null
Фото прес-служби РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews