Один з університетів на Рівненщині приймав іноземну делегацію

01.05.2018 12:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Міжнародний симпозіум «Релігія у сучасному світі: іслам та християнство» відбувся нещодавно в Національному університеті «Острозька академія». Участь у ньому взяли вчені з Туреччини – з Ерзурумського університету.

Як розповів кандидат філософських наук, декан гуманітарного факультету Національного університету «Острозька академія» Максим Карповець, під час симпозіуму відбулося обговорення основних викликів для ісламу та християнства, розвіюючи міфи щодо обох релігій.

- Науковці розповіли різні виміри цієї взаємодії, намагаючись триматись академічної неупередженості. Водночас особливо були активними студенти спеціальностей «релігієзнавство», «культурологія» та «країнознавство», які показали свою високу фахову підготовку під час обговорення, - зазначив Максим Карповець.

Окрім цього між університетами підписали договір, відкриває великі можливості для міжнародної співпраці. про це повідомляє ОГО.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews