Вандалам, які пошкодили капличку в Острозі, загрожує до трьох років в’язниці (Фото)

02.05.2018 15:56   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

За фактом умисного пошкодження каплички в Острозі розпочато досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Про подію, яка сталася в ніч на 27 квітня, поліцію повідомили сьогодні. Там невідомі пошкодили молитовну капличку  - охель на єврейському кладовищі.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

«Слідчо-оперативна група виявила у капличці пошкоджені склопакети вхідних дверей і вікон, а всередині — електроконвектор та частково меблі, а також виявили розкидані речі, — повідомив начальник Острозького відділу поліції Едуард Холод. — Крім того, в ході огляду місця події будь-яких слідів та ознак вчинення протиправних дій на релігійному ґрунті виявлено не було».

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

Нині поліцейські встановлюють осіб, причетних до скоєння злочину. Досудове розслідування розпочали попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 194 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews