Рівненські каратисти змагатимуться на Чемпіонаті України (Фото)

03.05.2018 22:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Міжнародний табір Федерації кйокушінкаі карате унія України відбудеться 4-5 травня в Івано-Франківську. І одразу опісля заплановано IV-й Чемпіонат України по ката Федерації кйокушінкаі карате унія України.

У таборі візьме участь делегація рівненських каратистів із 15 бійців. А вже на Чемпіонаті Рівненщину представлятиме 9 спортсменів семпаїв Євгена Вєтрова та Юрія Кайзера, повідомляє «ВСЕ про спорт».

-Участь у чемпіонаті по ката є дуже відповідальним, для виступу потрібна не тільки впевненість і бажання, але й точна та чиста техніка виконання ката. Одним з підготовчих етапів нашої обласної збірної був показовий виступ на благодійному концерті в Рівненській Гімназії «Гармонія» де наші бійці продемонстрували техніку як класичну так і спортивну, - прокоментував керівник обласної федерації кйокушінкаі карате унія Євген Вєтров.

null
 Фото з сайту «ВСЕ про спорт»

 

null
 Фото з сайту «ВСЕ про спорт»

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
 Фото з сайту «ВСЕ про спорт»

 

null
 Фото з сайту «ВСЕ про спорт»

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews