Рівненський «Верес» зіграв у нічию з полтавською «Ворсклою»

06.05.2018 16:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

До матчу проти полтавців «Верес» підійшов з серйозними кадровими проблемами в обороні. З різних причин не потрапили до заявки Адамюк, Сімінін, Борзенко. Відтак, тренерський штаб змушений був ставити в центр захисту у пару до молодого Приймака іншого молодого гравця – Лук’янчука.

Перший тайм пройшов за переваги гостей, а тому «Вересу» довелося в основному думати про захист. Перший момент «Ворскла» створила на 33-й хвилині, коли Кулач потужно пробив зі штрафного над поперечиною. На 35-й хвилині з кількох метрів бив Кобахідзе, але Бандура виграв ближній бій. Рівняни до відпочинку біля воріт Шуста нічого створити не змогли.

Перерва пішла «Вересу» на користь. За перші 5 хвилин другого тайму рівняни створили два моменти. Спочатку забив Степанюк, але з офсайду. Потім зі штрафного бив Карасюк – м’яч від руки Шуста влучив у штангу. «Ворскла» на це відповіла на 73-й хвилині: Кулач з лінії штрафного майданчика вдарив вище. Минає 2 хвилини і Кожанов б’є у штангу. Ще 3 хвилини – Сапай злету стріляє під поперечину – Бандура рятує. На 83-й хвилині після кутового в падінні ножицями б’є Волошинович, який після тривалої перерви повернувся на поле - вище.

Другий тайм хоч і вийшов значно багатшим на моменти, але голів глядачі так і не побачили. Тож, «Верес» та «Ворскла» знову грають – 0:0.


Інформаційна служба НК «Верес»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews