На Рівненщині затримали на хабарі військового-прикордонника

07.05.2018 19:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

У Рокитному на хабарі затримали начальника прикордонної служби Луцького прикордонного загону. Про це повідомив військовий прокурор Рівненського гарнізону Юрій Табака журналістам UA:Рівне.

Військовослужбовець вимагав і отримав від підприємця 10 тисяч гривень як винагороду за те, що не перешкоджатиме його діяльності з переробки деревини у прикордонній смузі. Підприємець заявив, що військовослужбовець вимагає у нього хабар, тож за діями начальника прикордонної служби почали стежити слідчі військової прокуратури, управління Нацполіції і Cлужби безпеки. Це тривало місяць. Окрім цього, затриманий хотів отримувати неправомірну фінансову вигоду у сумі 5 тисяч гривень від підприємця щомісяця, зазначив Юрій Табака.

Нині вирішується питання про повідомлення про підозру військовослужбовцю-прикордоннику, обрання міри запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 5 до 10 років. Як повідомив Юрій Табака, протиправна діяльність військовослужбовця документувалася упродовж квітня-травня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews