«Грецький горішок» покажуть рівненським поціновувачам кіно

09.05.2018 19:46   Джерело: ritm.tv
Опубліковано : Наталія Рівненська
16 травня о 21:30 у рамках проекту «Ніч у музеї» у Рівненському краєзнавчому музеї відбудеться один із багатьох заходів «Музейного марафону-2018» – нічний показ  фільму рівненського режисера Віктора Булиги «Грецький горішок».
 
Фільм присвячений історії життя художника та педагога Георгія Косміаді, який найкращі свої роки провів у довоєнному Рівному.

Рівнян запрошують подивитися кіно під відкритим небом у самому центрі Рівного, поруч із одним з найстаріших та найгарніших приміщень міста – на майданчику перед краєзнавчим музеєм. При цьому отримуючи насолоду від прекрасного парку навколо, поринувши у минуле нашого міста, з яким пов’язана доля відомого митця, якому присвячено фільм «Грецький горішок».

Вхідний квиток на перегляд просто неба коштуватиме 10 гривень, але ним також можна буде скористатися у вихідні дні – суботу чи неділю для перегляду музейних експозицій.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv