У Рівному затримали злочинця з іншої області (Фото)

14.05.2018 13:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Вчора у Рівному поліцейські зупинили автомобіль за порушення вимоги знаку 3.2 «В’їзд механічним транспортним засобам заборонено». Виявилося, що водій перебуває у розшуку.

Водій «DAEWOO LANOS» попався на вулиці Гагаріна. Під час спілкування з патрульними не мав посвідчення та вказував різні дані про себе. Виявилося, що 25-річний житель Івано-Франківської області перебуває у розшуку за вчинення кримінального злочину, а саме за ч. 2 ст. 190 КК України «Шахрайство».

Його передали слідчим карного розшуку, а також інспектори винесли об’єднану за ч. 2 ст. 36 КУпАП постанову за ч. 1 ст. 122 КУпАП (порушення вимог дорожніх знаків) об’єднану з ч. 1 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії), повідомляє прес-служба Патрульної поліції Рівненської області.

null
 Фото Патрульної поліції Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews