Велосипедистку, яку збив автомобіль на Рівненщині, доставили у лікарню у важкому стані (Фото)

14.05.2018 15:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Вчора пізно ввечері у селі Підгайці збили велосипедистку. Нині вона у реанімації, її стан важкий.

Млинівчанин, водій «ВАЗ 21096», їхав у напрямку селища Млинів і зіткнувся із 34-річною велосипедисткою, яка їхала на зустріч.

Постраждала з Дубенського району. Жінку госпіталізували у реанімаційне відділення із політравмою, забоєм головного мозку, черепно-мозковою травмою, переломом плечової кістки та в стані алкогольного сп’яніння. Стан у жінки важкий, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Результати освідування показали, що водій був тверезий. Нині тривають слідчі дії. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Поліцейські закликають велосипедистів бути обережними, особливо під час руху у темну пору доби.

Велосипед має бути укомплектований світловідбивачами (катафотами): спереду – білого, по боках – жовтогарячого, позаду – червоного кольору. Для руху в темну пору доби і в умовах недостатньої видимості на велосипеді повинен бути встановлений та увімкнений ліхтар (фара).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews