Костопільчанин Олександр Намозов презентуватиме у Рівному свою у книжку про Костопіль

14.05.2018 21:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

17  травня о 13.00 у «Світлиці» Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки (вул. Короленка, 6) відбудеться літературна зустріч та презентація книги «Костопіль. Події, легенди, імена», автором якої є історик, краєзнавець, письменник, журналіст Олександр Намозов, костопільчанин, уродженець цього міста.

З 2006 по 2013 рік Олександр Намозов працював головним редактором районної газети «Віче Костопільщини». Громадський кореспондент газет «Вільне слово», «Вісті Рівненщини», «Рівне вечірнє». Нині працює у прес-службі Костопільської міської ради. Член секретаріату обласної організації Національної спілки журналістів України. Лауреат та дипломант літературних конкурсів. Твори автора були видані в Україні та Сполучених Штатах Америки. Нагороджений Почесною грамотою та Почесним знаком Національної спілки журналістів України, дипломом переможця обласного конкурсу «Журналіст року», Золотою медаллю Української журналістики, Почесним знаком «Зірка Української журналістики».

null
Олександр Намозов. Фото з мережі Інтернет

У творчому доробку письменника 12 художніх та художньо-документальних видань, серед яких: «Стройбат», «Псевдо – Небезпечний», «Виконавець», «Знайти і знищити»,  «Костопіль. Місто над Замчиськом», «Критичні дні», «Чуже життя», «Вулиця троянд», «Жириновський. Повернення до витоків», «Життя, мов спалах», та ін.

Свою нову книгу «Костопіль. Події, легенди, імена», що вийшла у 2018 році, автор присвятив 235-й річниці з дня заснування рідного міста. В ній описана історія Костополя від часу його заснування у фотографіях, спогадах, документах. Використано матеріали з державних та приватних архівів України, Канади, Польщі, Нідерландів, Ізраїлю та особистого архіву автора. Світлини О. Світощука та С. Кундаса.

У програмі заходу:

– презентація книги «Костопіль. Події, легенди, імена»;

– обговорення художньо-документальних та художніх творів Олександра Намозова.

Охочі зможуть придбати книги з автографом автора.

Інформацію надала Олена Сисюк


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews