На Рівненщині рятувальники знешкодили боєприпаси (Фото)

15.05.2018 17:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

14 травня о 15:20 група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС України у Рівненській області знешкоджила одну мінометну міну калібром 82 мм часів Другої світової війни поблизу с. Вичівка Зарічненського району.

Цього ж дня о 19:35 піротехніки знешкодили одну гранату Ф-1 часів Другої світової війни, яку виявив місцевий житель на присадибній ділянці у смт. Томашгород, вул. 1-го Травня,10 в.

Головне управління ДСНС України у Рівненській області вкотре звертається до громадян з проханням: у разі виявлення вибухонебезпечних предметів ні в якому разі не торкатися до них і одразу ж телефонувати за номером «101» або «102».

Рятувальники наголошують, що під час виявлення підозрілого предмету категорично забороняється пересувати його; заливати рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати; намагатися самостійно знешкоджувати знахідку; здійснювати на підозрілий предмет звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини чутливі до механічних, звукових впливів та нагрівання.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області.

null
Фото ГУ ДСНС України у Рівненській області

 

null
Фото ГУ ДСНС України у Рівненській області

 

null
Фото ГУ ДСНС України у Рівненській області

 

null
Фото ГУ ДСНС України у Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews