Напідпитку та з наркотиками: які водії катаються у Рівному вночі? (Фото)

16.05.2018 09:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Вчора патрульні задокументували два випадки керування в стані сп'яніння.

На автодорозі Київ-Чоп патрульні зупинили водія Mercedes-Benz-208 за порушення правил дорожнього руху, а саме п.2.9 в ПДР (не можливо чітко розпізнати номерні знаки з відстані 20 м).

Під час перевірки особи 34-річного водія інспектори встановили, що останній позбавлений права керувати. Також у водія виявили ознаки наркотичного сп'яніння.

Водію запропонували пройти медичний огляд у медичному закладі, від проходження якого останній відмовився в присутності двох свідків. В транспортному засобі інспектори виявили металолом та газовий різак, походження якого водій не міг чітко пояснити.

Від підпису протоколу водій також відмовився у присутності двох свідків. На керманича винесли постанову за ч.4 ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) та склали протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП (керування в стані сп'яніння, повторність).

А близько 2-ночі на Соборній патрульні виявили ознаки наркотичного сп'яніння у 36-річного водія SHEVROLET AVEO, в машині якого знайшли два прозорі поліетиленові пакетики з білою речовиною, ззовні схожою на наркотичну та предмет, зовні схожий на пістолет. На водія склали протокол за ч.1 ст.130 (керування в стані сп'яніння) КУпАП.

В обох випадках на місце викликали слідчо-оперативну групу.

null
 Фото Патрульної поліції Рівненської області

 

null
 Фото Патрульної поліції Рівненської області

 

null
 Фото Патрульної поліції Рівненської області

Прес-служба Патрульної поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews