Голова Тернопільської ОДА Степан Барна бере участь у Х Європейському економічному конгресі (Фото)

16.05.2018 18:23   Джерело: UaNews
Опубліковано : Новини України

Х Європейський економічний конгрес розпочався 14 травня у місті Катовіце, Республіка Польща. Участь у заході разом із першим віце-прем’єр-міністром України – Міністром економічного розвитку і торгівлі Степаном Кубівим у складі офіційної делегації команди Мінекономрозвитку взяв голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, – інформує прес-служба ОДА.

Цьогорічний ювілейний конгрес вражає своєю масштабністю. Захід об’єднав тисячі представників політики, бізнесу, польських урядових міністерств, очільників та менеджерів найбільших польських компаній, інноваційних молодих підприємців та великих інвесторів з Європи.

«Мета Х Європейського економічного конгресу – координація розвитку європейської економіки, а також розширення торгівлі зі стратегічними партнерами. Це чудова можливість для переймання досвіду та налагодження економічної співпраці. Також демонструються особливості країн, регіонів, їхній потенціал для залучення інвесторів», – зазначив Степан Барна.

Учасники економічного конгресу візьмуть участь у понад сотні панельних дискусій, сесій, зустрічей тощо. Триватиме захід до 16 травня.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews