В суботу готують грандіозне відкриття півфіналу Чемпіонату Європи зі спідвею

16.05.2018 20:08   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

На якому етапі нині тривають підготовчі роботи до півфіналу Чемпіонату Європи U-21 зі спідвею серед юніорів, обговорили сьогодні члени оргкомітету з проведення змагань.

Нагадаємо, масштабна спортивна подія відбудеться 19 травня, о 16 годині. До нашої області приїдуть спідвеїсти з 9 європейських країн. Це перший Чемпіонат Європи в Рівному за останні шість років.

Зустріч відбулася в приміщенні стадіону «Мототрек», де присутні змогли наочно побачити як облаштували територію. Як доповів директор стадіону Микола Косинський, на даний час арена повністю прибрана та пофарбована, встановлені кінетичні борти та підготовлена доріжка.

У день змагань чергуватимуть пожежний автомобіль та карети швидкої допомоги, а поліція забезпечуватиме правопорядок. На території стадіону будуть встановлені біотуалети. Водночас, іноземних спортсменів забезпечать перекладачами – з німецької, англійської та угорської мов.

Для гостей свята запланували цікаве урочисте відкриття з повітряною кулею, гімнастками, байкерами та військовим оркестром, який виконуватиме гімн України.

Нині організатори вже готові прийняти єврокомісарів, які оцінять підготовку та погодять проведення півфіналу Чемпіонату Європи U-21.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews