У Рівному зловмисники маскувалися під військових

18.05.2018 17:37   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Як повідомила речниця СБУ області Інна Іллючок, ці чоловіки підозоюються у збуті зброї та видобутку бурштину. Усі троє рівняни.

Вони раніше були судимі за кримінальні злочини. Їх затримано на гарячому безпосередньо під час збуту метамфетаміну. Працівники СБУ з’ясовують решту причетних осіб. За місцем проживання затриманих співробітники СБУ виявили велику кількість психотропів та марихуани, набої різного калібру, холодну зброю, а також бурштин-сирець.

null
 Фото з сайту UA:Рівне

Інна Іллючок, речниця СБУ області:

"Зараз всі ці предмети скеровані на експертизу. Двом учасникам угрупування вже повідомлено про підозру, обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чому вони маскувалися під військовослужбовців? - Щоб втертися в довіру більше або свою значимість підтвердити. Це все буде встановлюватися в ході слідства. Може, й з метою маскування своєї протиправної діяльності, щоб вийти на них було складніше."

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews