У рівненського "Вереса" з'явився ще один фан-клуб

19.05.2018 20:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський
Географія фан-клубів Народного клубу «Верес» розширюється! Новий фан-клуб нашого клубу створено у смт. Клевань, Рівненська область.
 
Директор фан-клубу НК «Верес» у Клевані Андрій Левчук: 
- З відродженням Народного клубу «Верес» вся футбольна Рівненщина отримала новий свіжий ковток енергії та надихнула усіх нас на початок нових кроків у розвитку футболу як такого. ФК «Коливань» з селища міського типу Клевань, що на Рівненщині, намагався та намагається брати приклад з наших старших колег, оскільки історія створення та розвитку клубу є подібна, лише різна за статусами. За три роки НК «Верес» від Другої ліги зумів стати потужним учасником УПЛ, в свою чергу ФК «Коливань», за п`ять років з переможців першості Рівненського району сьогодні крокує в чемпіонаті Рівненської області та йде до нових вершин.
За наш професіональний Рівненський клуб я почав уболівати з років команди, коли її очолював Микола Філін (2008-2009). Тоді молоді випускники костопільського спортивного ліцею гідно змагалися на теренах нашої країни. Подобаються червоно-чорні тим, що вони у багатьох аспектах є новотворцями сучасної історії українського футболу та тим, що зуміли продемонструвати, що не варто боятися футбольних грандів, їх потрібно перемагати. Зі свого боку, будемо завжди активно підтримувати «Верес»!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews