У Рівному біля Льонокомбінату розстріляний банкомат Приватбанку

20.05.2018 21:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Як вдалося дізнатися у продавчинь магазину «Стовпинські ковбаси», що неподалік, банкомат на Фабричній розстріляли невідомі вже близько тижня тому, проте поки що ніхто його не відновив.

Про цю подію не вдалося розшукати будь-якого пояснення на сайті Рівненської поліції. Проте на одному з рівненських сайтів «Новини по-рівненськи» таки пощастило знайти інформацію про те, що подія на вулиці Фабричній сталася 14 травня близько другої години ночі. Виявляється, що правоохоронці на місці події були, все бачили, але крадіжки грошей не виявили. Камера спостереження банкомату була заклеєна. Хто та з яким мотивом намагався стріляв чи намагався підірвати банкомат, з’ясовують у поліції, – повідомляє джерело.

null
Фото з сайту «Новини по-рівненськи» 14 травня

 

null
Фото авторки 20 травня

 

null
Фото авторки 20 травня

Десятки людей, які  приїздять в цей район на закупи та не запаслися готівкою в центрі міста, повертаються розчаровані й без дешевої ковбаси. В магазинах навколо кільцевої біля Льонокомбінату здебільшого просять готівку, а найближчий банкомат, де гроші з картки можна зняти, хіба що в маркеті «Novus», що на вул. Ген. Безручка на перехресті з вул. Богоґявленської, Шухевича.  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews