У Рівному поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві (Фото)

21.05.2018 18:24   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Запобіжний захід обиратимуть 26-річному жителю обласного центру, якого затримали за підозрою в умисному вбивстві. Крім того, правоохоронці встановили особу загиблої.

Нагадаємо, 23 годині 19 травня до поліції надійшло повідомлення, що в одній із квартир на вулиці Дубенська у Рівному померла жінка. Поліцейські встановили її особу - загиблою виявилась 52-річна рівнянка. Відповідно до лікарського свідоцтва, причина смерті жінки — механічна асфіксія унаслідок стискання шиї.

«Досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) триває, — повідомив т.в.о. начальника ГУНП в Рівненській області Сергій Волков. — Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Санкція інкримінованої підозрюваному статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років».

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews