Рівненщина: відбувся суд над контрабандистом психотропів

22.05.2018 12:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

На Рівненщині засуджено контрабандиста психотропів до 10 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного йому майна.

30-річний житель Дубенського району вчинив тяжкі злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин. Державним обвинувачем доведено у суді, що чоловік у жовтні 2013 року намагався перемістити з-за кордону великої партії прекурсорів, а саме – 10 тис пігулок із вмістом псевдоефедрину загальною вагою 1,3 кг, що є особливо великим розміром.

Заборонені препарати були виявлені правоохоронцями у зоні митного контролю міжнародного пункту пропуску «Ягодин» у багажному відділенні автомобіля. Їх наркоділок замаскував і помістив у коробку з-під миючих засобів, а також серед особистих речей.

Крім того, під час досудового розслідування за місцем проживання обвинуваченого у Дубенському районі правоохоронці вилучили 5,6 г канабісу, 13 г амфетаміну та ще 350 г псевдоефедринового порошку. Заборонені речовини чоловік зберігав для переробки їх в метамфетамін і подальшого його продажу.

«Згідно із вироком Любомльського районного суду Волинської області від 16 травня 2018 року, з урахуванням позиції прокуратури, визнано обвинуваченого винним у вчиненні тяжких злочинів та йому призначено покарання у виді 10 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного на праві приватної власності майна», – зазначив держаний обвинувач, прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами Служби безпеки України та державної прикордонної служби прокуратури Рівненської області Андрій Бабич.

Вирок суду законної сили ще не набрав.

Прес-служба прокуратури Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews