На Рівненщині чоловік під час застілля побив до смерті односельчанина

22.05.2018 14:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

На Дубровиччині поліцейські затримали чоловіка, який до смерті побив односельчанина. Триматимуть його під вартою 60 діб. Саме такий запобіжний захід обрав суд 37-річному жителю села Городище.

Чоловік під час застілля 16 травня завдав смертельні тілесні ушкодження 50-річному знайомому. Між чоловіками виникла суперечка і молодший умисно завдав опоненту важкі травми у вгляді травми грудної клітки та черевної порожнини з крововиливом, численні переломами ребер. Через дві доби чоловік помер. До лікарні він не звертався.

Затриманий був раніше судимий. Йому повідомили про підозру у нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Зараз він перебуває під вартою. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на термін від семи до десяти років, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews