Справжнє водяне шоу влаштували рятувальники Дубенщини (Фото)

22.05.2018 16:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Тиждень безпеки дитини рятувальники Дубенського міськрайонного сектору та 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області провели 21 травня у ДНЗ №6 «Золотий ключик». Повідомляє Інформаційний портал м. Дубно.

null
Фото Інформаційний портал м. Дубно

Кожен мав можливість відчути себе справжнім рятувальником, посидівши в машині, помірявши каску пожежника. Також малюки і дорослі були в захваті від справжнього водяного шоу – демонстрації подачі води.

Дошкільнята, крім позитивних вражень і задоволення, отримали й практичні навички та уявлення про небезпечні для людського життя ситуації і спсоби поведінки у них.

null
Фото Інформаційний портал м. Дубно

Як повідомляють у ГУ ДСНС України у Рівненській області, метою даного заходу було поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми дошкільного віку з питань протипожежної безпеки, уявлення про елементарні основи безпечної поведінки в побуті та для ознайомлення дітей дошкільного віку з професією рятувальника.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews