В Радивилові поліцейський не взяв хабар (Фото)

23.05.2018 12:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Рівнянин намагався відкупитися від кримінальної відповідальності за 15 тисяч гривень. Про це повідомили із прес-служби поліції.

Правоохоронець, якому запропонували хабар, повідомив про це своє керівництво. Коли хабародавець приніс першу частину грошей - 10 тисяч гривень, його затримали. Зараз чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

"Радивилівським відділенням поліції Рівненщини було розпочато кримінальне провадження відносно 41-річного жителя Рівного за скоєння ним низки злочинів: порушення недоторканності житла, самовільне присвоєння владних повноважень та використання підроблених документів, печаток і штампів. Однак відповідати за свої вчинки рівненчанин не збирався. Тому з’явився до заступника начальника слідчого відділення поліції Радивилова та запропонував домовитися: поліцейський допоможе уникнути покарання та примиритися з потерпілою, натомість отримає «подяку» - 15 тисяч гривень, - розповіла прес-офіцер ГУНП в області Ольга Ангелова.

null
 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews