На Рівненщині шукають «Яскравих дітей»

25.05.2018 16:02   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Стартує вокальний конкурс творчості «Яскраві діти України». До 7 червня у районах та містах обласного значення Рівненщини триватимуть відбіркові етапи, де діти зможуть продемонструвати свої таланти в естрадному, народному, джазовому та академічному співі. 

«У пісенному конкурсі можуть взяти участь діти у трьох вікових категоріях, від 6 до 15 років. 22 переможці місцевих відборів змагатимуться в обласному етапі за право представляти Україну на Всесвітньому пісенному конкурсі «Sun Remo Junior» у одноіменному італійському місті», - розповіла Світлана Богатирчук-Кривко.

Обласний етап конкурсу проходитиме під патронатом Рівненської ОДА 24 червня у академічному українському музично-драматичному театрі. Метою конкурсу є формування у дітей ціннісного ставлення до мистецтва, національно-патріотичне виховання, популяризація української народної та естрадної пісні, виявлення та підтримка юних обдарованих виконавців, надання можливості талановитим дітям заявити про себе.

Детальніше ТУТ

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews