Нетверезий рівнянин розбив голову своєму знайомому, з яким відпочивав

25.05.2018 15:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

До поліції 24 травня звернулася жителька обласного центру із заявою про побиття свого чоловіка, яке сталося ще в ніч на 12 травня. Поліцейські встановлюють обставини події у рамках досудового розслідування.

Потерпілий 35-річний рівнянин пояснив правоохоронцям, що тієї ночі відпочивав у розважальному закладі на вулиці Гагаріна разом зі своїми знайомими. Між двома чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку, під час якої 31-річний житель обласного центру наніс своєму знайомому удар в голову.

Потерпілого доставили у нейрохірургічне відділення лікарні, де у нього діагностували відкриту черепно-мозкову травму, перелом склепіння та основи черепа, численні забої.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження у поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять першочергові слідчі дії та встановлюють усі обставини події.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews