Хто поїде в Австралію на «Ігри Нескорених» - стане відомо першого червня, - Сергій Пандрак (Відео)

27.05.2018 09:43   Джерело: ritm.tv
Опубліковано : Наталія Рівненська

В Україні 12 травня відбувся завершальний етап відбору до національної збірної. Відтак, команда «Ігор Нескорених» вдруге представлятиме нашу країну на Invictus Games в Австралії.

Нагадаємо, у Національних Іграх взяли участь 175 кандидатів всеукраїнського відбору, які змагалися у 8 спортивних дисциплінах — легка атлетика (біг, штовхання ядра та стрибки у довжину), веслування на тренажерах, велоспорт на шосе, пауерліфтинг, плавання та стрільба з лука. Урочисте відкриття «Ігор Нескорених» відбулося о 9:00 на стадіоні «Піонер» (м. Київ, вул. Туполєва, 22-Д). Змагання охопили одразу три локації: Труханів острів, Басейн «ЦСК ЗСУ» та стадіон «Піонер».

Герой з Рівненщини Сергій Пандрак пройшов відбір та написав на своїй сторінці у Фейсбук, що присвячує цю перемогу й нагороду «Айдару»:

«Прославили «Айдар»! Я присвячую цю НАГОРОДУ усім БРАТАМ-АЙДАРІВЦЯМ, ЖИВИМ і ЗАГИБЛИМ...! СЛАВА Героям-Айдарівцям! Слава Україні! Слава Нації!».

Як відбувалися змагання у столиці, де бере натхнення на тренування, перемоги й рекорди та багато іншого розповів Сергій Пандрак у «Прямій мові» на РИТМ-TV.

За матеріалами http://ritm.tv 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv