Здолбунівський "Локомотив" впевнено обіграв одного з лідерів чемпіонату Рівненської області

27.05.2018 17:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Вчора відбувся футбольний матч у Здолбунові між командами ФК “Локомотив” та ФК “Вельбівне”. Представники Острозького району до цього матчу підходили в непоганій формі здобувши 6 очок у трьох матчах, в яких забили 10 голів. В разі виграшу “Вельбівне” могло піднятись на другу сходинку скинувши здолбунівчан на середину турнірної таблиці.

null
 Фото Ольги Климкович-Пилипчук

В перші 20 хвилин матчу здавалось, що здолбунівській команді таки важко буде втриматись на вершині чемпіонату, адже “Вельбівне” проводило непогані атаки та не дозволяло “Локомотиву” проводити фірмові флангові забіги. Хоча на початку першого тайму наші хлопці мали непоганий шанс на пробиття пенальті, проте арбітр матчу Наталія Мамчур очевидний фол не помітила... Наступний гольовий шанс виник у “Локомотива” фактично під кінець тайму. На 38-й хвилині Дмитро Довгалець потужним ударом з-за меж штрафного майданчика сколихнув поперечину гостей. Проте Здолбунівчани все ж змогли “розпечатати” ворота “Вельбівного” до свистка на перерву — Віталій Завіруха обіграв голкіпера гостей.

Після свистка на перерву стало ясно, що гості мають значно гіршу фізичну форму. Після виснажливого першого тайму з великою кількістю єдиноборств гравці “Вельбівного” явно підсіли... Цим частково і пояснюється велика кількість ранніх замін від гостьової команди. Здолбунівчани ж очевидно внаслідок правильного тренувального процесу, навпаки, повністю заволоділи ініціативою, що вже на початку другого тайму призвело до пенальті у сторону вельбівчан.

Проте Завіруха шансом не скористався, не зумівши переграти воротаря. Проте через кілька хвилин Павло Сіліхін подвоює рахунок в матчі. Не пройшло й десяти хвилин, як Віталій Завіруха реабілітувався за не забите пенальті і оформив дубль. Підсумкову точку в матчі поставив Горобюк Володимир — довівши на 76 хвилині рахунок до розгромних 4:0. не можна сказати, що ФК “Вельбівне” було на голову слабше "Локомотива", проте рахунок на табло, ФК “Локомотив” продовжує боротьбу за перше місце в чемпіонаті, а вболівальники за 2 поспіль домашніх матчі побачили 11 (!) голів у виконанні наших майстрів.

null
 Фото Ольги Климкович-Пилипчук

 

null
 Фото Ольги Климкович-Пилипчук

 

null
 Фото Ольги Климкович-Пилипчук

Хотілося б відзначити, що на матчі були присутні і гості з Рівного — зокрема матч відвідав Валерій Олександрович Бруханський - член Апеляційного комітету Рівненської обласної федерації футболу, успішний бізнесмен, та Володимир Іванович Чирков - український футболіст, нападник, один з найкращих бомбардирів української зони другої ліги, та найкращий форвард Рівненського “Авангарду”. Приємно, що ігри Здолбунівського “Локомотиву” збирають на стадіоні не лише фанатів футболу зі Здолбунова, а й таких іменитих гостей.

null
 Фото Ольги Климкович-Пилипчук

Прес-служба ФК “Локомотив”


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews