Про нечувані шахрайські схеми розкажуть завтра рівненським ЗМІ

29.05.2018 12:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Завтра у Рівному журналістам розкажуть про шахрайські схеми діючої в Рівному організації, яка має ознаки секти. Ця організація позицінує себе як "Коло слухачів".

У прес-конференції, яка призначена на завтра – середу, 30 травня, її учасники розкажуть про сенсаційні та вражаючі факти діяльності так званої організації. Перед журналістами виступлять люди, які реально потерпіли від діяльності цієї організації та члени їхніх родин. Зокрема, Анатолій Ясковець – колишній учасник «кола слухачів»; Наталія Бородкіна, колишня учасниця «Кола слухачів»;

Роман Томчишин – чоловік померлої учасниці «Кола слухачів»; Леоніда Рибачук – мама померлої учасниці «Кола слухачів». Виступить також Юлія Щербяк, адвокат потерпілих.

 

Прес-конференція відбудеться у Рівненському медіа-центрі (вул. Драгоманова, 20, приміщення Рівненської обласної філармонії, 1-ий поверх). Початок об 11:00 

 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews