Як у Сарнах святкували 133-ю річницю від дня заснування міста (Фото)

30.05.2018 21:24   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Зранку 28 травня у храмах міста провели молебень. Після цього на жителів Сарн та гостей чекала насичена програма.

Для любителів активного відпочинку підготували спортивні змагання з волейболу та стрітболу, а також показові виступи з панкратіону та карате «KUDO». Гостей свята розважали фольклорні колективи району, діяли музичні локації у різних куточках міста. А під час гала-концерту відбулося нагородження переможців І відкритого міського фестивалю-конкурсу молодіжного мистецтва «Спалах талантів».

«Найбільша гордість Сарн – це, звичайно, його мешканці. Саме завдяки їх праці створювалася унікальна історія міста, його спадщина. Завдяки їхній наполегливості та самовідданості продовжує розвиватися сучасне місто», - привітала сарненчан зі святом заступник голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко.

Вона вручила нагороди переможцям у номінаціях «Гордість міста», «За кращий благоустрій», а також привітала найстарішого громадянина міста.

Унікальний експериментальний проект презентував Сарненський історико-етнографічний музей - «ETNO FASHION DAY SARNY- 2018». Команда професіоналів: колектив музею, візажисти, фотографи, декоратори та постановник дефіле втілили в життя свій задум - показ жіночого народного вбрання Сарненщини кінця ХІХ - першої половини ХХ століття.

Впродовж святкування кожен охочий міг відвідати виставки-продажі кулінарних виробів та сувенірів. А для найменших мешканців міста підготували розважально-ігрову програму з аніматорами. Також цього дня презентували фотовиставку «Сарни очима дітей».

На завершення відбувся святковий концерт артистів естради та фаєр-шоу.

За матеріалами прес-служби РОДА.

null
Фото прес-служби РОДА
null
Фото прес-служби РОДА
null
Фото прес-служби РОДА
null
Фото прес-служби РОДА
null
Фото прес-служби РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews