Де у червні працюватимуть «мобільні соціальні офіси»

31.05.2018 20:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

«Мобільні соціальні офіси» у червні почнуть працювати з 5 червня. За консультацією в цей день зможуть звернутися жителі Семидубської сільради Дубенського району та Блажівської сільради Рокитнівського району.

До кінця тижня соціальні працівники побувають ще у чотирьох сільрадах та Пісківській об’єднаній громаді, що на Костопільщині.

З 11 по 17 червня «мобільні офіси» працюватимуть у п’яти  сільрадах Дубровицького, Зарічненського, Корецького та Сарненських районах.

Загалом, у червні соціальні працівники відвідають 29 сільських рад та одну ОТГ.

Спеціалісти надаватимуть консультації щодо призначення субсидії, соціальних допомог, надання пільг, встановлення статусу багатодітної сім'ї, призначення та перерахунку пенсії, соціальний захист демобілізованих, членів сімей загиблих у АТО й соціальний захист родин внутрішніх переселенців.

Коли саме у тому чи іншому населеному пункті буде працюватиме мобільний соціальний офіс, можна дізнатися у сільській раді.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews