Пенсіонер на Рівненщині пошкодував «безхатченка» і залишився без автівки (Фото)

01.06.2018 07:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Представившись Олександром, 12 травня цьогоріч посеред дня молодик завітав на подвір’я 62-річного жителя села Грабів Рівненського району. Втершись у довіру своєю розповіддю про нелегку долю, залишився ночувати. А вже наступного дня гість викрав трактор господаря, тож чоловік повідомив до поліції.

Юнак, якому на вигляд 19-20 років, пожалівся пенсіонерові про своє дуже складне життя, зокрема, що батько загинув у зоні АТО, а матір вигнала з дому. Розчулившись, довірливий чоловік впустив молодика до себе пожити. Наступного дня пенсіонер поїхав у Рівне по справах, а коли повернувся, виявив відсутність свого трактора, який стояв на подвір’ї.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), поліцейські розшукують молодика, який може бути причетним до вчиненого злочину, та викрадений трактор синього кольору марки «Foton Europard» без номерних знаків.

Олександр, за описом потерпілого, має смуглу шкіру, худорляву тілобудову та зріст 180 см. При собі мав похідний чорний рюкзак.

null
Фоторобот іммовірного злочинця

Поліцейські Рівненського районного відділення поліції звертаються із проханням уважно роздивитися фоторобот розшукуваного. Усім, кому відома будь-яка інформація щодо зловмисника, прохання повідомити за номерами телефонів: 096-407-55-25, 067-49-52-959 або 102. Анонімність гарантується.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews