У Рівному відзначили творчих дітей (Фото)

01.06.2018 20:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей, у великій залі засідань Рівненської районної ради відбулося щорічне свято „Творча обдарованість - 2018”. Спільно з керівниками району дітей, їхніх педагогів та батьків вітав і перший заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк. З нагоди свята переможцям та призерам ІІІ-ІV етапів Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін  вручили Почесні грамоти та грошові винагороди.

null
 Фото Рівненської обласної ради

Зокрема, Сергій Свисталюк привітав педагогічних працівників, які підготували переможців та призерів ІІІ–ІV етапів Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, ІІ-ІІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, конкурсів, фестивалів, спортивних змагань 2017-2018 навчального року.

Крім того, директору Великоомелянського НВК „школа-гімназія” Аллі Чокулаєвій вручили перехідний символ „Мудра сова”, який традиційно отримує той заклад освіти, учні якого вибороли найбільше призових місць в обласних та Всеукраїнських конкурсах та олімпіадах.

Рівненська обласна рада 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews