Натуралісти з Рівненщини завоювали бронзу на всеукраїнських змаганнях

02.06.2018 07:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Натуралісти Дубна закінчили навчальний рік ще двома перемогами.
Ось і закінчився навчальний рік у Будинку дітей та молоді Дубенської міської ради. Попереду табір відпочинку для гуртківців. Натуралісти на завершення порадували двома вагомими перемогами на Всеукраїнському рівні.

За підсумками проведення Всеукраїнського конкурсу «Парки – легені міст і сіл» за оздоровлення довкілля, збереження існуючих зелених насаджень, створення і благоустрій парків, лісопарків, скверів та інших об’єктів зеленого будівництва юннати гуртка «Любителі зеленої архітектури» – Войтюк Людмила, Стрижак Анастасія та Кравчук Олександр нагороджені грамотою за здобуте III місце в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.

29-31 травня на базі комунального закладу «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради відбувся фінальний етап Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста». Наша Стрижак Анастасія, вихованка Будинку дітей та молоді, яка перемогла у першому відбірковому етапі в області у фіналі Всеукраїнського фестивалю у м. Херсон зайняла ІІ місце в Україні, в номінації кращий відеоролик (відеокліп) за свою роботу «Сила вітру». Тема Всеукраїнського фестивалю – «Раціональне використання природних ресурсів».

Вітаємо юних натуралістів з перемогами і бажаємо нових звершень у майбутньому.
Дякуємо за фінансову підтримку в організації поїздки Анастасії на фестиваль депутату Рівненської обласної ради Валерію Гусаруку.

В. Потапчук, керівник гуртків Будинку дітей та молоді Дубенської міської ради, Інформаціний портал м. Дубно


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews