На Рівненщині у смертельній ДТП загинув журналіст, оператор, фотограф

02.06.2018 11:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині трапилась смертельна ДТП поблизу Тинного. Загинув оператор агентства журналістських розслідувань «Четверта влада» Валерій Мартинюк. Про це на свої сторінці у Фейсбуці написав головний редактор агентства Володимир Торбіч.

«Нестало з нами Валєри Мартинюка молодшого. Немає слів, щоб висловити смуток. Він був хорошим оператором і хорошим фотографом. Нещасний випадок, порушення водієм правил дорожнього руху і немає товариша, колеги, батька, сина...» - пише він.

В п'ятницю, 1 червня, на вулиці Дубенській (мікрорайон Тинне) у ДТП постраждали журналісти «Четвертої влади». Таксі, в якому перебували медійники, зіткнулося з автобусом «Київ -Львів».

Як повідомляє відділ комунікації поліції області, водій автомобіля «Renault», 41-річний рівнянин, водій таксі, здійснюючи маневр розвороту через подвійну суцільну лінію розмітки, зіткнувся із автобусом «Setra», який рухався у попутному напрямку в лівій смузі.

Редакція «Новини Рівненщини» співчуває родині, близьким та друзям Валерія Мартинюка. У сім'ї лишилося троє маленьких дітей. Всі, хто хоче допомогти родині, можуть перераховуавти кошти на картку мами: 5168757298950181 Мартинюк Катeрина.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews