Депутат сільради розповсюджував наркотики у північних районах Рівненщини (Фото)

02.06.2018 19:43   Джерело: piwnich.info
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Житомирщині поліція перекрила канал розповсюдження наркотиків. Правоохоронці затримали чотирьох підозрюваних в організації наркобізнесу. Один із них – депутат сільради, пише Північ-інфо.

 

Члени групи, діяльність якої зупинили, виготовляли та збували ацетильований опій. Всього затримали чотирьох людей. Двох із них затримали в Житомирі одразу після продажу півтора кілограма опію вартістю близько десять тисяч гривень. Це 32-річна жінка та 43-річний чоловік.

Ще двох підозрюваних затримали у Черняхівському районі в той же день. Це 54-річний організатор каналу постачання та 69-річний депутат сільради. Організатора раніше вже притягували до відповідальності за аналогічні злочини.

Вдома у фігурантів проводились обшуки, під час яких знайшли місце виготовлення та розповсюдження небезпечного наркотику. Всього вилучили 5 літрів екстракційного опію, 1,5 кілограмів макової соломки, 3 літри розчинника та інші речовини, що використовувались для виготовлення наркотиків, телефони, електронні ваги, гроші, як в іноземній валюті, так і в гривнях. Крім того, вилучили ще дві автівки – «Фольксваген» та «Сузукі».

Як повідомляє відділ комунікації поліції Житомирщини, група діяла впродовж 2017-2018 років. Вони розповсюджували наркотики по всій області.

За матеріалами http://piwnich.info 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: piwnich.info