Радивилівські рятувальники отримали іноземне спеціальне обладнання (Фото)

03.06.2018 15:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Радивилівські рятувальники отримали іноземне спеціальне обладнання для проведення рятувальних робіт під час дорожньо-транспортних пригод.

19 травня на День міста Радивилова відбулося підписання угоди про співпрацю між гміною Нове (Польща) та громадою Радивилова (Рівненська область).

1 червня бійці 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Радивилів отримали дороговартісне іноземне спеціальне обладнання для проведення рятувальних робіт під час дорожньо-транспортних пригод. А це – сучасні захисні каски, вантажопідйомні подушки, комплект гідравлічного мотоінструменту  для розрізання металевих конструкцій. Спецприладдя бійцям підрозділу вручив голова об’єднаної громади Микола Карапетян. 

З цього приводу у актовій залі, наче на свято, зібрався увесь особовий склад пожежно-рятувальної частини.

Представник Головного управління Держаної служби з надзвичайних ситуацій, підполковник  служби цивільного захисту Володимир Синицький вручив символічний сувенір міському голові на знак подяки за різносторонню підтримку та співпрацю з пожежно-рятувальною службою також він вручив почесну грамоту підрозділу.

За матеріалами Радивилівського РС ГУ ДСНС України у Рівненській області.

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews