У Рівному обікрали підсобне приміщення приватної фірми (Відео)

06.06.2018 06:57   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

За лічені години Дмитро Куделько встановив особу злодія, який обікрав приватну фірму на вулиці Петра Могили у Рівному. Поліцейський готує матеріали щодо встановлення адміністративного нагляду за раніше судимим місцевим мешканцем на час проведення досудового розслідування.  

До поліції четвертого червня звернувся представник однієї із фірм обласного центру, який повідомив про крадіжку кількох кілограмів кави на загальну суму близько двох тисяч гривень із підсобного приміщення офісу.

Під час перегляду запису з камер відеоспостереження дільничний упізнав «постійного клієнта» правоохоронців, 45-річного раніше судимого за майнові злочини рівнянина.  Він зумів проникнути до приміщення через ґрати. Звідти без зайвих зусиль виніс близько семи кілограмів розфасованої кави.

За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням, слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Поліцейські клопотатимуть про встановлення щодо зловмисника адміністративного нагляду з метою недопущення інших правопорушень.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews