Рівненські юніори-легкоатлети змагалися на Чемпіонаті України

06.06.2018 18:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

2-3 чевня в Луцьку відбувся командний Чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів.

За підсумками дводенної боротьби збірна команда Рівненської області спромоглась посісти сьоме загально командне місце серед команд 24 регіонів.

null
 Фото з сайту ВСЕ про СПОРТ

За підсумками змагань слід відмітити: Білого Павла, який на дистанції 3000 метрів з перешкодами посів перший рядок у рейтингу (тренери Попеляєв А.В,Кашуба А.І), Боровець Яну . яка на дистанції 3000 метрів була перша у рейтингу ( тренери Дітлашки , Боровець Ф.І), Джетібаєва Марія ,яка на дистанції 100 метрів з бар’єрами була третя ( тренер Машанєнков О.В), також слід відмітити два рівненських квартети з бігу на 4х100 юніори у складі Вітрука Артема ,Дідуха Ігоря,Долгушина Романа ,Грицюти Владислава ( тренери Подолянко В.З,Алембіта Я.Д,Чулаєвська Н.Ю,Нечипорук І.А) посіли третій рядок у рейтингу змагань , також юніорки на дистанції 4х400 метрів у складі Кособуцька Анастасія ,Терещенко Тетяна ,Джетібаєва Марія ,Горобюк Софія ( ФінчукТ.Л ,Мурза А, Нечипорець Я.Й,Машанєнков О.В були треті у підсумку .

Та традиційно слід відміти виступ Голуба Ярослава який був четвертий та фінішував з вишим досягненням Рівненської області серед юнаків на 200 метрів 22.13.

ВСЕ про СПОРТ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews