На Рівненщині розшукують талановиту молодь для присудження премії

06.06.2018 20:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Комітет Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму шукає талановиту молодь для присудження Премії за внесок у розвиток парламентаризму та місцевого самоврядування. Дана премія присвоюється відповідно до Постанови ВРУ №840-IV від 22 травня 2003 р.

Премія присуджується особам – громадянам України віком до 35 років, молодіжним та дитячим громадським організаціям. Клопотання про присудження премії можуть подавати центральні органи виконавчої влади, обласні та Київська міська ради, всеукраїнські молодіжні громадські організації – до 1 вересня 2018 року.

Щороку присуджується десять премій, грошова частина яких становить п’ятсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян кожна.

Інформація щодо Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування розміщена на сайті Комітету – www.komsport.rada.gov.ua.

(Фото  YP Ukraine - European Youth Parliament Ukraine)

Рівненська обласна рада

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews