Валентин Наливайченко: Я братиму участь у президентських виборах

07.06.2018 00:34   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Лідер «Справедливості» Валентин Наливайченко повідомив, що він особисто та рух, який він очолює, братимуть участь в президентських та парламентських виборах в 2019 році.

Про це він заявив в інтерв’ю газеті «День».

«Я і команда руху «Справедливість» ухвалили рішення про те, що ми йдемо на вибори окремо, - каже Валентин Наливайченко. - Наша політична пропозиція на президентських і парламентських виборах – оновити державу і звільнити окуповані території. З ким? З тими, хто проявив свою позицію. З професіоналами, волонтерами, медиками, ветерами війни, патріотами, які ніколи не зраджували Україну і не зрадять у владі. У мене є особисте рішення – я йду на президентські вибори, а також з командою «Справедливості» - на парламентські вибори. Зараз потрібно чесно сказати людям, що наразі всі сили з демократичної опозиції рухаються окремо. Якщо і об’єднуватись, то я прибічник того, щоб це відбувалося навколо спільної платформи. Для країни потрібно мати план дій».

Детальне інтерв’ю з Валентином Наливайченком читайте в найближчих номерах «Дня».

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews