Сарненська міська рада попереджує, фонтан – це не місце для купання

07.06.2018 15:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

З настанням тепла у місті Сарни по вулиці Широкій та в сквері Залізничник було відновлено роботу фонтанів, який радують дітей та дорослих своєю прохолодою у спекотні літні дні.

Але, крім того, можна спостерігати і за тим, як у самому фонтані плескаються діти й деякі дорослі, наче у басейні. Сарненська міська рада попереджує, що фонтан – це не місце для купання і не смітник!

Перебування у воді може становити небезпеку для здоров’я, адже дно фонтану облицьоване гранітом та є дуже слизьким, також конструкції, що подають воду під тиском можуть бути пошкоджені під час занурення у воду ваших і об які можна поранитися.

Крім того, воду, яку заливають у резервуар фонтану, обробляють спеціальними речовинами, і не бажано, щоби вона потрапляла до організму дітей. Навіть лікарі категорично не рекомендують водні процедури у міських фонтанах, тому що у такій воді можна «підхопити» грибок, герпес, дерматити та інші інфекції.

З початку періоду функціонування фонтанів їх зупиняли вже двічі для ремонту та прочистки форсунок, а причиною зупинок стала недбалість окремих мешканців міста.

Дорогі мешканці та гості міста, звертаємося до вас із великим проханням слідкувати за своїми дітьми під час проведення дозвілля біля фонтану, адже, на перший погляд, безвинні забави можуть призвести до серйозних наслідків.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews