Рівненські рятувальники показали дітям майстер-клас (Фото)

07.06.2018 17:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині триває літній табір для дітей рятувальників. Одним із найцікавіших етапів свята для дітей рятувальників стали змагання за міжнародним форматом FCC (Firefighter Combat Challenge).

За умовами конкурсу, розділившись на дві команди, під гучні оплески та шквал емоцій дітвора у формі рятувальника вправно і оперативно виконували вправи подібні до тих,що виконують рятувальники в бойових умовах -гасили умовну пожежу, а також рятували умовно потерпілого із зони небезпеки.

Перепочивши та зібравшись з силами дітвора продовжила активний відпочинок граючи у волейбол. Після чого відпочиваючі взяли участь у вікторині на протипожежну тематику, де мали змогу закріпити та здобути нові знання.

Метою вікторини було в ігровій формі навчити дітей, як правильно поводити себе у різних надзвичайних ситуаціях та не розгубившись  вразі потреби надати першу домедичну допомогу. Після закінчення заходу дітей нагородили сувенірною продукцією (блокнотами, ручками та магнітами).

Головне управління ДСНС України у Рівненській області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews