Фестиваль патріотичної пісні відбувається в ці дні на Рівненщині у Хрінниках

Всеукраїнський дитячий фестиваль патріотичної пісні «Наша слава козацькая не вмре, не загине!» стартував 8-го червня і завершиться 11-го.

10.06.2018 06:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Мистецька подія відбувається у селі Хрінники, що на Демидівщині. Урочисте відкриття фестивалю відбулося 8 червня у  будинку культури Демидівської ОТГ. Свої таланти представляють молоді виконавці.  

Організаторами фестивалю є управління культури і туризму ОДА, обласний центр  народної   творчості, Демидівська РДА, райрада та Демидівська селищна об’єднана територіальна громада.

Цьогоріч дитячий фестиваль патріотичної пісні, який декілька років поспіль проводився як регіональний, отримав статус Всеукраїнського. Окрім учасників з Рівненщини, очікують юних патріотів з Волинської, Луганської, Хмельницької та Тернопільської областей, а також міста Київ. Рівненщину представляють колективи з Дубенського, Зарічненського, Костопільського, Рівненського районів, міст Вараш та Рівне.

Нагадуємо, фестиваль проводиться один раз у два роки та має на меті відродження та популяризацію історичної пам’яті національно-патріотичної пісні нашого народу, почуття національної гідності, виявлення та підтримку талановитих молодих виконавців, залучення дітей та молоді до пісенної творчості національного характеру, обмін творчими досягненнями учасників.

Закриття дійства та Гала-концерт учасників – 10 червня о 17.00 год. у санаторії «Хрінники».

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews