На Рівненщині знешкодили шість вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни (Фото)

12.06.2018 12:04   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

11 червня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Рівненській області знешкоджено одну гранату часів Другої світової війни, яку було виявлено 10 червня громадянином під час прогулянки вулицею за адресою: м. Сарни, вул. Кутузова.

Цього ж дня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення області також було знешкоджено два артснаряди 67 мм та три артснаряди 45 мм часів Другої світової війни, які були виявлені поблизу с. Лісопіль Костопільського району. Всі вибухонебезпечні предмети було вивезено у безпечне місце, де успішно знешкоджено.

Рятувальники Рівненщини вкотре звертається до громадян з проханням: у разі виявлення вибухонебезпечних предметів ні в якому разі не торкатися до них і одразу ж телефонувати за номером 101 або 102.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews