У Вараші підлітки розважаються на дахах багатоповерхівок (ВІДЕО)

12.06.2018 19:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

У Вараші на дахах будинків люди стали помічати підлітків. Такі недитячі розваги стали популярними й масовими. Жителі міста енергетиків скаржаться на крики, гучну музику та порожні пляшки, а комунальники – на зламані замки в дверях, що ведуть на горища. Про це пише Північ-інфо.

Тема набрала розголосу. Про це пишуть у соцмережах. Комунальники вирішили перевірити замки на всіх горищах, а там, де їх немає – почепити.

Проте за словами мешканців останніх поверхів, це нічого не змінило: гамірні тусовки продовжуються. Людям дошкуляє тупіт над головами та гучна музика, а зі сміття, залишеного молоддю, можна складати гори.

Комунальники тільки руками розводять – мовляв, двері перевіряли, замки чіпляли, але останні надовго не затримуються. Були випадки, коли щойно почеплені новенькі замки не провисіли й двох годин. Їх одразу зривають, щоб відвоювати місця для тусовок, що так до вподоби молоді.

За матеріалами сюжету каналу «Енергоатом»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews