До Рівного на енерговиставку «СЕТ» везуть обладнання з різних областей України

13.06.2018 19:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У четвер, 14 червня, у Рівному стартує IV Міжнародна спеціалізована виставка «Сучасність. Енергозбереження. Технології (СЕТ-2018)». Захід триватиме два дні.

Початок реєстрації – 09.30.

Урочисте відкриття – о 10.00.

Як повідомляють організатори, учасники вже з’їжджаються. При чому з різних куточків України – Київської, Харківської, Миколаївської, Одеської, Чернігівської та Волинської областей.

Серед них – понад 50 фірм-виробників, які працюють у галузі енергоефективності. На виставці вони представлять промислове та побутове обладнання, енергоефективні технології, альтернативні види палива, відновлювану енергетику.

Відвідувачі виставки матимуть змогу побачити устаткування не лише місцевого виробництва. Тут буде обладнання й представництв закордонних виробників з США, Японії, Німеччини, Італії, Чехії, Литви, Данії та Туреччини.

Окрім виставки учасники СЕТ-2018 матимуть змогу відвідати Міжрегіональний форум з питань енергоефективності та енергозбереження. Подія відбуватиметься паралельно з виставкою.

Спікери Форуму познайомлять слухачів із унікальною та новітньою у світі технологією SMARTWIRE, яку розробили швейцарці. А ще запланували розповісти про реалізацію «зелених» проектів, вітроенергетичні установки. І звичайно не оминуть таку актуальну на сьогодні тему як енергоощадність у багатоквартирних будинках.

У рамках форуму відбудеться підписання Меморандуму про співпрацю науковців київського, харківського університетів з Національним університетом водного господарства. Співробітництво стосуватиметься реалізації заходів з енергоменеджменту.

Також під час IV Міжнародної спеціалізованої виставки проведуть інтерактивний тренінг «Несподіване джерело енергії», інтелектуальний енерготурнір «Puzzle time» та «Енергоефективний крокодил».

Нагадаємо, виставка відбудеться на території приміщення ТОВ «Рівнетеплоенерго» (м.Рівне, вул. Д.Галицького, 27).

Організатори запевняють, цікаво буде усім!

Захід відбудеться під патронатом Рівненської облдержадміністрації.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews