У Рівному відбудеться круглий стіл щодо дитячого хоспісу

14.06.2018 19:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

У Рівному триває процес створення обласного дитячого паліативного відділення та підготовки до початку його повноцінного функціонування на основі Наказу Управління охорони здоров’я Рівненської ОДА від 18 серпня 2017 р. «Про створення дитячого відділення паліативної (хоспісної) допомоги на базі КЗ “Рівненський обласний спеціалізований будинок дитини” Рівненської обласної ради». 

В понеділок 18 червня Благодійна організація «Мережа 100 відсотків життя Рівне» в межах проекту Європейського Союзу проводить Круглий стіл (робочу нараду) пацієнтських громадських організацій Рівненщини на тему «Громадський контроль і допомога при створенні дитячого хоспісу». 

Під час робочої наради: 1) обговорять проблеми, які виникають в процесі створення хоспісу, з метою визначити шляхи їх подолання; 2) позначать основні етапи створення хоспісу й складуть приблизний календарний план; 3) сформують Робочу громадську групу для допомоги у створенні дитячого хоспісу і для контролю за здійсненням цього процесу. 

Круглий стіл (робоча нарада) відбудеться 18 червня 2018 року (понеділок), з 11.00 по 14.00, в приміщенні офісу БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» за адресою: м. Рівне, вул. В. Чорновола, 74-Б.

 О 14-й годині  за результатами Круглого столу відбудеться прес-конференція. Її орієнтовна тривалість 30-40 хвилин.

 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews