Костопільському депутатові посеред білого дня в місті привидівся вовк

Ганявся за ним на авто, поки не вбив. А виявилось, то не вовк…

14.06.2018 20:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Події, як у фільмі жахів мали місце в Костополі.  Солідному чоловікові – депутатові Костопільської районної ради від БПП та підприємцю Миколі Железному посеред білого дня в місті вовк привидівся. Як пише «Рівне Вечірнє», чоловік посеред білого дня ганявся за твариною на своєму авто, поки не протаранив її. Проте цього виявилося замало:  хотів добити величезним ножем. Факт цього підтверджує відеопідтвердження.

null
Фото Північ-інфо

Аргумент депутата, що вбита тварина – вовк, який мав ознаки сказу, не витримує ніякої критики. Це домашній пес, лайка по імені Оскар, улюблений собака своїх господарів, який утікаючи від  вбивці на авто намагався втекти додому. Йому 10 років:

«Працівники автозаправки бачили, як автомобіль Железного гнав собаку вулицями міста, беручи під колеса. А коли пес вже завернув бігти додому, до СТО, Железний догнав його на території сусіднього нам бетонного заводу на вулиці Проектова, за метрів 30 від вольєру… Камери на підприємстві зафіксували, як автомобіль Железного збиває тварину, а потім Железний вибігає з автомобіля з мачете і, мабуть, хотів відрізати собаці голову. Проте погоню побачив знайомий батька і одразу поїхав за ними. Аби тварина, в якої вже було немало переломів, не мучилася, він пристрелив її», – розповів власник пса Ігор Ковальчук.

Тепер власник собаки написав заяву до поліції, щоб депутата притягли до відповідальності. Микола Железний своєї вини не визнає і продовжує переконувати, що гнався за хижим скаженим звіром.

Сайт Північ-інфо знаходить на сторінці у ФБ Миколи Железного цікавий допис від 14 квітня, де депутат просить друзів підтримати електронну петицію на сайті Рівненської міської ради, яка стосується… гуманного поводження з безпритульними тваринами: «У зв’язку з масовими незаконними отруєннями і відстрілом безпритульних тварин, прошу підтримати Рівненською міською радою програму гуманного поводження з безпритульними тваринами», йдеться у петиції, що пропонує стерилізацію тварин, а не їх повне фізичне знищення!

 «Ми повинні піклуватися та нести відповідальність за братів наших менших… Варто сказати, що проблема безпритульних тварин тісно пов’язана з дітками. Адже частенько ми чуємо зі змі про напади собак на дітей. Тваринам частенько дістається “на горіхи” від жорстоких людей і, як наслідок, маємо взаємну агресію. Програма передбачає самий цивілізований та людяний спосіб вирішення цієї проблеми», – пише депутат.

Що ж сталося з депутатом? Пороблено?


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews