Рівнянин «захистив» свою банківську картку за майже 11 тисяч гривень

16.06.2018 08:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Виявивши на своїй картці відсутність коштів, чоловік повідомив до поліції. Проте пізно спохватився. Виявилося, що банківський шахрай так «майстерно» його розвів, що чоловік два тижні навіть не підозрював, що його розвели. Поки не прийшов до банкомата, щоб зняти дещицю коштів. Отоді, помітивши, що картка порожня, зрозумів, що його ошукали. Тоді й згадав, що ще два тижні тому, 31 травня, на його номер зателефонував чоловік, який ввічливо представився працівником банку та повідомив про блокування його банківської картки.

В ході розмови потерпілий надав аферисту усі банківські реквізити, а той пообіцяв «захистити» картковий рахунок від втручань сторонніх осіб.
Після спілкування нібито з оператором банку із рахунка 47-річного рівнянина зникли 10 тисяч 850 гривень. За фактом шахрайства поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України.
Правоохоронці вкотре наголошують бути обачними і не повідомляти банківські реквізити та особисті дані жодним особам, а тим паче по телефону, інформують у Відділі комунікації поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews